Trægulve er idag det mest almindelige valg af gulv – både i private hjem og erhverv. Desværre kommer både olierede og lakerede trægulve hurtigt til at se brugte ud. For at sikre dit gulv den bedst mulige pleje – og dermed længst mulige levetid – er det nødvendigt at bruge de helt rigtige produkter. Til dette formål har vi sammensat to produktbokse der gør vedligeholdelsen af dit gulv lettere!

Til daglig rengøring af olierede trægulve, anbefaler vi Wood Care – et rengørings- og plejeprodukt med høj rengøringskraft og optimal pH-værdi, der skaber en beskyttende belægning på dit gulv. Trænger dit gulv til en opfriskning? Med H2Oil er behandling af olierede gulve let som en leg, da produktet påføres med moppe og ikke kræver en efterfølgende pudsning af gulvet.

Hvis dit gulv er lakeret, anbefaler vi Wood Floor Cleaner, som er et universelt rengøringsmiddel til alle gulve, der er blevet behandlet med en vandafvisende sealer. For ekstra pleje af dit gulv anvendes Wood Floor Polish Mat, der fungerer som grundpleje og genopfrisker dit gulv, samtidig med at det beskytter overfladen mod ridser.

Udover de nævne produkter der er tilpasset til dit gulv, indeholder begge produktbokse derudover Deep Clean, som intensivt fjerner genstridige pletter, samt lak- og voksrester fra overfladen, 1x fiberrondel, 1x grøn skurerondel, 1x rondelholder, og en pakke filtgliders til dine møbler.

Se vores produktbokse og vores mange andre plejeprodukter på www.purshop.dk