Industrigulve der holder i funktionalitet og udtryk

– Reducering af drift og vedligeholdelse

Den ideelle løsning for holdbarhed på driftsbelastede områder

Industrigulve er den ideelle løsning for holdbarhed på driftsbelastede områder.
Gulvet anvendes derfor hos eksempelvis værksteder, lagerbygninger, industriproduktion hvor der er høj gangtrafik.

Med et industrigulv, imødekommes desuden fødevareindustriens krav, da gulvet er hygiejnisk og smudsafvisende. Vi tilbyder løsninger til storkøkkener, slagterier, kølerum m.m.

Dr. Schutz’ industrigulve har flere gode egenskaber, herunder en vedvarende ydeevne og en lang levetid. Gulvet tåler kraftige kemikalier og belastning af tunge maskiner på grund af den slidstærke belægning.

Ønskes der en behandling af selve betongulvet kan vi også tilbyde dette i en løsning hvor vi indfarver betongulvet, og beskytter efterfølgende overfladen med multiresistent PU Sealer.

Industrigulve er langt den stærkeste løsning mod gennemslid og beskytter undergulvet. Dette fremmer rengøringsvenligheden, da gulvet vedvarende bevarer sin præstationsevne.

Gulvet kan tilpasses efter kvalitetsbehov fra let, til middelsvær eller tung industri. Et gulv hos en frisør med moderat gangtrafik, kræver eksempelvis ikke samme styrke som en lagerbygning med mekaniske og rullende belastninger fra maskiner.

Udover gulvets lange holdbarhed er det muligt at sætte sit eget præg på designet. Vælg frit mellem tekst, farver eller logo – skræddersy din løsning efter lokale behov og designs.

Billeder trin for trin

Dr. Schutz Nordic A/S
Amager Landevej 233, Bygning 19
2770 Kastrup

T: +45 7021 4747

copyright