Om os

Hvem er vi

Dr. Schutz Nordic A/S er med hovedsæde i København, den Nordiske partner til den tyske gigant Dr. Schutz GmbH, der i mere end 70 år har været det førende brand indenfor vedligeholdelse og beskyttelse af gulve på verdensplan. Vi fungerer som samarbejdspartner til både grossister, forhandlere, professionelle fagfolk, og slutbrugere.

Vi tilbyder et bredt sortiment af PUR løsninger på eksisterende belægninger. Vores testvindende PUR produkter er dokumenteret, de mest holdbare du finder på markedet.

Vi yder en fabriksmonteret løsning der giver den perfekte overfladebehandling/belægning af dit gulv. Vi ser vores produkter og løsninger som den væsentligste grund til, at gulve som PVC, linoleum, tæpper, laminat og træ, bevarer deres oprindelige udseende – selv efter mange års brug!

Skulle du være blevet træt af det oprindelige design, så vær kreativ og nytænkende med et re-design af dit gulv. Nyt udtryk, farve, logo eller olie til dit trægulv, der er et hav af design muligheder med Dr. Schutz PU-gulve.

Siden Dr. Schutz indførte den originale PU Sealer til ”bløde” belægninger som linoleum og vinyl, er der genoprettet og etableret og mere end 100 millioner m2 verden over. Den originale PU Sealer er dokumenteret som markedets mest holdbare og rengøringsvenlige løsning, og det er vores mission at rådgive vores kunder, til en væsentlig reducering i drift og vedligeholdelse samt et betydeligt forbedret indeklima.
Dr. Schutz Nordic, vil være den førende inden for bæredygtige & innovative overfladeløsninger til bolig, erhverv og industri.

Billeder trin for trin

Dr. Schutz Nordic A/S
Amager Landevej 233, Bygning 19
2770 Kastrup

T: +45 7021 4747

copyright